Nőgyógyászaink barátságos környezetben a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel felszerelt rendelővel várják Önt. Legyen szó a daganatos betegségeket megelőző szűrővizsgálatokról, fertőzéses betegségek kezeléséről vagy fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadásról, kiváló szakértelemmel rendelkező nőgyógyász szakorvosaink minden probléma megoldásában segítik Önt. Szűrővizsgálatainkkal a méhnyakrák és az emlőrák is idejében felfedezhető, így jóval nagyobb gyógyulási százalékban kezelhető. Ultrahangos petefészek vizsgálattal pedig további komoly betegségek kialakulásának veheti elejét.

Nőgyógyászati vizsgálataink minden esetben a páciens kórelőzményének részletes feltárásával kezdődik, és a szükséges vizsgálatok elvégzése mellett teljes körű tanácsadással egészül ki.

Gyermekáldást követő szülészeti vizsgálatainkkal és tanácsadásainkkal Ön és leendő gyermeke egészségéről is gondoskodunk, melyet terhesgondozási szakrendelésünkkel egészítünk ki.

Nőgyógyászati rendeléseink keretében mindent megteszünk az Ön egészségéért, kérjen időpontot még ma, hogy minél előbb a megfelelő vizsgálatokban és ellátásban részesüljön!

  

ORVOSAINK:

 

RECEPCIÓ:


Időpontkérés