A fül-orr-gégészet szakterületéhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei, valamint a szaglás és ízérzés panaszai tartoznak. Leggyakrabban a középfül – gyulladás, a garat és gége fertőződése, gyulladása, az orr- és torokmandula megnagyobbodása, gyulladása, az orrpolip, az arcüreg – gyulladások fordulnak elő. A fül-orr-gégészet területén széles lehetőség nyílik a különböző lokális kezelésekre. A fül-orr-gégészet önállósodott szakterülete az audiológia (hallásvizsgálat).

Rendelésünkön teljes körű általános felnőtt, és gyermek fül-orr-gégészeti ellátást, valamint az allergiás nátha diagnosztizálását, és a betegek gondozását végezzük. Alapvetően annak a hívei vagyunk, hogy ha nem szükséges az operáció, akkor lehetőleg ez legyen az utolsó megoldás a probléma kezelésére. Célunk, hogy a műtétet megelőzően olyan alternatívákat tudjunk biztosítani betegeink számára, melyen elkerülhető egy drasztikusabb beavatkozás. Ne gondolja, hogy az Ön problémájára nincs megoldás, legyen szó régóta tartó fülzúgásról, halláscsökkenésről vagy más egyéb fül-orr-gégészeti kellemetlenségről.

A Léda Magánklinikán keringési zavar okozta idült fülzúgás, szédülés és hirtelen fellépő halláspanasz esetén lehetőség van értágító infúziós kezelésre. Az ehhez szükséges kivizsgálást rendelésünkön indítjuk el, és előjegyezzük a betegeket a kezelésre.

Egynapos sebészeti ellátás keretében végzünk orrsövény, ormelléküreg sebészeti beavatkozásokat. A műtétek minden esetben helyi érzéstelenítésben, szakorvosi vizsgálatot követően, előjegyzés alapján történnek. 

ORVOSAINK:

 

RECEPCIÓ:


Időpontkérés