Fontos a laborvizsgálat

Léda Magánklinika Zalaegerszeg laborvizsgálat labor diagnosztika vérvételA laborvizsgálat alkalmas arra, hogy a tünetek, panaszok hátterében álló betegségeket felismerje, a meglétét igazolja vagy kizárja. Támogatja a pontos diagnózis felállítását a betegségek korai szakaszában, a lehetséges kockázatok feltárásában, és segít a megfelelő terápia kiválasztásában is.

A laborlelet a vizsgálat során mért adatokat, eredményeket tartalmazza. Ezek függvényében a szakorvos állapítja meg a diagnózist, és ad a gyógyuláshoz terápiás javaslatot.

A labordiagnosztikának számos területe van. Klinikánkon a különböző vizsgálati csomagok mellett még nagyon sokféle vizsgálati típusra is lehetőség van.

Várólista nélkül

Léda Magánklinika Zalaegerszeg laborvizsgálat labor diagnosztika vérvételA nálunk végzett laborvizsgálatokhoz nem feltétel a beutaló és az érvényes TAJ-kártya.

A vérvételt előre egyeztetett időpontban végezzük.

Sürgős esetben akár aznap elvégezzük a vizsgálatot, és nem kell sorban állni, előjegyzésre várni. Az eredményt igény szerint továbbítjuk a páciens által megadott e-mail címre, amely lehet akár a sajátja, akár a kezelőorvosáé.

 

Laborcsomagok - árak